Vaihtaminen maksuttomaan versioon

Kun Kaspersky Password Manager -tilaus vanhenee, voit joko uusia sen tai vaihtaa maksuttomaan versioon. Jos vaihdat maksuttomaan versioon ja sinulla on enemmän merkintöjä kuin voit säilyttää maksuttomassa versiossa, sinun tulee valita, mitkä merkinnät haluat säilyttää.

Huomaa: Kun olet vaihtanut Kaspersky Password Managerin maksuttomaan versioon, kaikki passiiviset merkinnät poistetaan pilvitallennustilasta, eikä niitä synkronoida laitteidesi välillä. Nämä merkinnät säilytetään kuitenkin tietokoneellasi ja voit tarkastella niitä paikallisessa säilössäsi.

Kun olet päivittänyt Kaspersky Password Managerin versioon 9.2 tai uudempaan, säilössäsi voi olla vanhantyyppisiä merkintöjä ja uudentyyppisiä merkintöjä.

Vanhantyyppisiä merkintöjä ei lasketa maksuttoman version rajoituksissa. Vanhantyyppiset merkinnät näytetään aktiivisina ja valitaan automaattisesti käyttöön maksuttomassa versiossa.

Voit käyttää kaikkia tai ei yhtäkään uudentyyppistä merkintää maksuttomassa versiossa.

Maksuttomassa versiossa käytettävien tietojen valitseminen

Katso myös

Hanki tilaus